perkataan gerak2

welkamos to my belog . entry just suke2 . untuk aku , kaw dan semua . just follow it ya ~ ~

Followers

Friday, November 12, 2010

ptptn vavi



hmm,,
skang aku nak cter pasl ptptn..tawu x betape geramnye ak ngan ptptn ni..aku ase cam nak bakar jek pjabat ptptn tuh..hm..sumpah,ak memg tension gler ngan ptptn ni..mcm2 hal gler..slack sane,slack cni..pe masalah tah..member2 ak,ak ngok ok jep..tade aa trouble n complicated maner..hm,,tension tahap gaban kot aK..!!ase cam nak menanges jek(act,da nanges pon)...hurmm,,ak pon tade aa hadap mane ptptn ni..cume ak da terambil wang pendahuluan yg dlu2 tu..rm1500,,law x,bek ak mohon jep yayasan johor..lg senang,,25hb ni ad interview..haa,,lg aa memudahkan urusan ak..tade aa membebankan cgt..smpai nak kne cek password kat email ngan segala bagai..ee,,law aa ak tawu,tade aa ak sebok2 nak amek rm1500 tu dlu..n now ak da macam melukut di tepi gantang tawu ark ngn ptptn ni..mcmlar ak mgharap cgt....ee,,**** tol aa..haa,,mule aa ak nak berkasar nih..n bru jap td,,mak bpak ak cam dapt detect yg ak tension gler ****!!!mule aa tnye tu,tnye ni..padahal,memule start cuti sem aritu,dy yg push ak gler2,,ayah ckap"wat keje sambil lewa aa,xprihatin aa" n mcam2 ag taw..msalahnye ptptn tu yg BODO NAK MATI..ade ke patot dy peg block account ak,then,dy suroh ak complete kan..x ase bodo ke mcmtuh?!!ee,,bale tol aa..haa,,kan aku da nak membebel panjang..beretap retap jari aku mengenangkan mende ni..da macm menghantui idop ak aw,,bgon tdo jep,kompom teringat,then,tros mengeloh,,....hm,,seb bek aa ad kawan2 yg nak tolon aku,,thanks ATIKAH LATIFF n FAEQA FARAHIN!!...HM,,jgn sampai ak bunoh diri sbab ptptn dah lar,,nauzubillah..!!law la ad yg btol2 dapt tolon ak smpai mende ni selesai,kan bagos..tade aa ak nak trhegeh sane,terhegeh sini..da cam pmpuan gler da..amir pon da bosan da asek dgar ak ckap pasal ptptn jep,,cam tade tajok laen,..smpai dy suwoh ak pegi je pejabat ptptn tu tros..ya allah,,geramnyer..law la ak dapt gambarkan betapa geramnyer ak saat ni..mesti tade owg nak tgor ak..hm,,lastly,ak just mampu bersabar n bertawakal...!!!!!

No comments: